Otputovao u Keniju: Odada završio sezonu

0

Fudbaler Crvene zvezde Ričard Odada otputovao je u rodnu Keniju i neće biti u konkurenciji za naredne utakmice koje očekuju njegov klub.

Konačno se izborio da uđe u prvi tim, međutim, Odada nije igrao često kod Dejana Stankovića u prolećnom delu sezone. Tek dva nastupa, od po 12 i 17 minuta protiv Proletera i Mladosti iz Lučana nisu bila dovoljna da ga javnost više vidi na delu u Super ligi. To su i jedini trenuci kada je Odada bio na terenu ove sezone, budući da je pušten da se vrati u domovinu.

Tamo je otišao s ciljem da prikupi potrebnu dokumentaciju kako bi se završio proces njegovog dobijanja srpskog pasoša, piše ,,Mozzart sport“. To znači da u Zvezdi računaju na njega, ali da će morati još mnogo da radi kako bi dobio veću minutažu. Stoga ga očekuju paklene pripreme, a nakon toga će Dejan Stanković doneti sud.

Možda bi Odada i dobio priliku u preostala četiri duela u Super ligi Srbije, sada, kada je Zvezda overila titulu, ali iskorišćena je šansa da se obavi administrativni posao i šampion zemlje će imati stranca manje u ekipi naredne sezone.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here