Ovog ponedeljka “polijećemo” od Evropskog prvenstva U21 preko Kopa Amerike sve do Gold Kupa !!!

0

Kladite se na Copa America u MERIDIANU !!! Uplatite depozit i odigrajte tiket sa minimalnom uplatom 1€ i bar jednim parom iz naše ponude na COPA AMERICA i svakog kola osvoji 5×10€ bonusa!

Ovog ponedeljka Meridian je za Vas izdvojio sledeće mečeve :

Srbija U21 – Austrija U21

(Prvenstvo Evrope za mlade)

Meridian tip 1

„Orlići” će protiv Austrije pokušati da naprave prvi korak ka plasmanu u polufinale Evropskog prvenstva za mlade. Samo prva pozicija garantuje odlazak među najbolja četiri tima, dok bi “Orlići” u slučaju da završe na drugom mjestu morali da strepe i gledaju ka ostalim grupama. Očekivanja su zaista velika i svi vjeruju da ova generacija može da učini mnogo.

Njemačka U21 – Danska U21

Meridian tip 3+

Može se reći da se dva najveća favorita ove grupe sastaju odmah u prvom kolu, mada se ni selekcije Austrije i Srbije sigurno neće predati bez borbe. Njemačka nije samo favorit grupe, nego i kompletnog prvenstva i ova selekcija je u dugom nizu bez poraza. Ni Danska nije igrala loše u posljednje vrijeme, s tim da su ipak izgubili posljednji prijateljski susret. Prije dvije godine je Njemačka na EP savladala Dansku sa 3:0.

Japan – Čile

(Copa America)

Meridian tip 3+  

Japan je gost na ovom izdanju Kopa Amerika i to kao vice-prvak Azije, dok je Čile branitelj naslova prvaka Južne Amerike. Samim tim je jasno da je na programu jedan vrlo zanimljiv duel. Japanci su neporaženi na prethodne tri prijateljske utakmice koje su odigrali, a Čile je imao promjenjive rezultate u posljednje vrijeme. U posljednjem međusobnom okršaju koji su odigrali prije deset godina je Japan pobijedio sa ubjedljivih 4:0.

Jamajka – Honduras

(Gold Kup)

Meridian tip GG

Nekoliko hiljada kilometara sjevernije paralelno se igra čuveni Gold Kup. Domaćini su SAD, Kostarika i Jamajka, koja će noćas započeti takmičenje na svom terenu protiv Hondurasa. Gosti svakako važe za kvalitetniji sastav, ali su u poslednjem prijateljskom meču pred odlazak na ovaj turnir poraženi od Brazila rezultatom 7:0, što je moglo dodatno da im poljulja samopouzdanje. Selekcije su se pet puta sastajale u tekućoj deceniji, a skor je u potpunosti ujednačen. I jedni i drugi su došli do po dve pobjede, a jednom je bilo neriješeno.

Meridian je kuća nevjerovatnih bonusa !!!