“Pa šta ćemo gospodo draga iz FSCG?”

2

Bivši sportski direktor Sutjeske Krsto Koprivica putem Instagrama je prokomentarisao težak poraz fudbalske reprezentacije Cren Gore od Češke (1-4) i osvrnuo se na ukupnu situaciju vezanu za domaći fudbal.

Objavu prenosimo u cjelosti.

Pa šta ćemo gospodo draga iz FSCG ??? Niko nije kriv, sve je kako treba. Da li će možda neko imati i trun moralne obaveze da podnese ostavku, ovo ne da je loš rezultat ovo je katastrofa! Kakvu izjavu i kakav alibi može tražiti selektor i čelnici saveza??? 23 godine od kad ste na čelu saveza, sa čime se možete pohvaliti, odmah ćete reći infrastruktura, da jeste, ali da niste možda vi dali vaš lični novac i vaša sredstva za stadione, reflektore itd???

Naravno da niste!!! Gospodo draga, mora da se napravi sistem rada da bismo nešto napravili, pustite više priče karijere, ko koliko ima utakmica, i najvažnija stvar je vaša sujetu sa kojom nikako da se izborite, ili umiješ da radiš ili ne, to je suština.

Žao mi je svih momaka koji igraju za reprezentaciju koji daju svoj maksimum svaku utakmicu, od mene lično veliko poštovanje za sve njih!!!

I na kraju ću samo dodati: Ima još ljudi u CG koji su nekad i negde šutnuli loptu, a pojedinci iz FSCG ni “mačku sa praga” ali zato dobro dižu ruke i klimaju glavom – napisao je Koprivica na svom Instagram storiju.

2 COMMENTS

  1. Crna Gora je zemlja cuda. Najpopularniji sport u Crnoj Gori, je ne na samom dnu, nego i ispod tog nivoa. I davno bi, da je srece, aktuleni celnici FSCG bili proslost. Ali, da fudbalski polusvijet, kojoj je najveca sportska funkcija, prije politickog dolaska u FK Sutjeska, bila vozac celnika Demokrata i prodavac na niksickoj Buvljoj pijaci, kritikuje bilo koga, e to je zaista drskost bez presedana.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here