PARATIĆI U SVOM STILU: Juve krade 2 najbolja igrača velikom rivalu iz Serije A!

Juventus je u srijedu uveče odigrao 1:1 na gostovanju Ajaksu u okviru četvrtfinala Lige šampiona. Polako se lomi sezona, dolazi ono pravo. Navijači „stare dame“ sa nestrpljenjem očekuju hoće li njihovi ljubimci konačno osvojiti najprestižnije evropsko klupsko takmičenje.

Ali, direktor Juvea Fabio Paratići već kuje planove i sprema tim za narednu sezonu. Kako prenose mediji u Italiji, torinski klub želi da u svoje redove dovede dva možda i najbolja igrača Rome.

Grčki reprezentativac Kostas Manolas ima klauzulu po kojoj je slobodan u izboru nove sredine ukoliko neko uplati 36 miliona eura, što za „staru damu“ sigurno neće predstavljati problem, jer Manolas, jednostavno, vrijedi, u najboljim je godinama za štopera.

Nešto komplikovanija situacija biće oko dovođenja Zaniola. Navodno, italijanski mediji tvrde da bi ga Roma pustila u Torino za 40 miliona eura.

Sam igrač je veliki navijač „bjankonera“, tako da bi oba kluba na kraju profitirala- Juve bi dobio dva odlična igrača za realno „mali“ novac, kada se pogleda kakvih sve transfera ima danas, dok bi „vučica“ zaradila 76 miliona eura.

Opet, navijači rimske ekipe bi sigurno osuli drvlje i kamenje na upravu kluba. Ostaje nam da vidimo da li će do ovih transfera doći, ali kako stvari stoje, kad se Juve okomi na nekoga, obično na kraju bude sve pozitivno završeno po njih.

Advertisements