PARTIZAN NE ODUSTAJE OD BIVŠEG FUDBALERA ZVEZDE: Nastavljaju se pregovori

0

Partizan je u ovom zimskom prelaznom roku kao prioritet postavio dovođenje zadnjeg veznog fudbalera, a kao jedna od najvećih želja iskristalisalo se ime Srđana Mijailovića, fudbalera Čukaričkog koji je nekada igrao za večitog rivala.

Prema poslednjim informacijama, problem je želja fudbalera, koji na prve kontakte nije dao pozitivan fidbek. Naravno, najveći problem prilikom donošenja odluke mogao bi da bude pritisak karakterističan kada neki igrač, koji se afirmisao u jednom večitom rivalu, pređe u drugi tabor. Ovo posebno dobija na značaju jer je Mijailović Zvezdino dete, koje je dobilo veliku šansu tokom mandata Roberta Prosinečkog na klupi crveno-belih.

Pored Mijailovića, Partizan je zainteresovan i za mogućnost da ovu poziciju pokrije svojim nekadašnjim fudbalerom, ali i članom Olimpijakosa i Benfike, Ljubomirom Fejsom, međutim izgleda da još uvek nije zainteresovan za povratak u srpski fudbal, nakon angažmana u Al-Ahliju.

Pojavile su se i informacije da je jesenjem šampionu Superlige kao opcija za ovu poziciju ponuđen i Ivan Radovanović, trenutno fudbaler Đenove i nekadašnji reprezentativac, ali da je takva mogućnost odbijena.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here