Partizanu se javio klub sa kojim ima odlične odnose, na stolu je i ponuda

0

Još jedan evropski klub iskazao je interesovanje za Umara Sadika.

Nigerijac je odlično odigrao završnicu sezone, protiv Crvene zvezde je bio najzaslužniji za plasman u finale, dok je protiv Vojvodine bio najbolji igrač crno-bijelih na terenu.

To nije promaklo Monaku, koji ima odličnu poslovnu saradnju sa klubom iz Humske nakon što je Strahinja Pavlović pojačao klub iz „knjaževine“ i lako se može dogoditi da francuski klub dobije tandem iz Partizana.

Mozzartsport je preneo da je kontakt uspostavljen, izvršni potpredsjednik Monaka, Oleg Petrov, pozvao je direktora Partizana, Miloša Vazuru i saopštio mu da je klub spreman da odmah plati između 8 i 8.5 miliona eura za Sadika, a da bi srpski klub mogao da dobije još 2 miliona kroz različite bonuse.

U Partizanu nisu ni odbili ni prihvatili ponudu, s obzirom da bi Sadikova cijena mogla da dodatno poraste tokom ljeta, a kako su odnosi Monaka i crno-bijelih dobri, opcija može da bude aktivirana u bilo kom trenutku.

Iz Partizana su ove sezone više puta isticali da Sadika ne žele da prodaju za manje od 15 miliona eura, jer Nigerijac iza sebe ima sjajnu sezonu sa 17 golova i isto toliko asistencija

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here