Paunović srećan zbog plasmana na SP: Evo kakvu je prognozu dao

0

Veljko Paunovićje 2015. godine je sa omladincima Srbije osvojio svetsku titulu, a sada 6 godina kasnije, u seniorskoj reprezentaciji ima dosta fudbalera iz zlatne generacije.

Menadžer Redinga je ponosan zbog direktnog plasmana reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu

– Mnogo sam srećan zbog našeg naroda i reprezentacije. Bravo za momke, bravo za selektora! Navijali smo kod kuće i mnogo se obradovali Mitrovićevom pobedosnom golu, kao i igri celog tima. Moja deca su nosila srpske dresove, navijali i radovali se kao ludi. Ovo je veliki uspeh za naš fudbal i zemlju. Ponosan sam što sam Srbin, rekao je Paunović. 

U seniorskoj reprezentaciji ima dosta fudbalera iz Veljkove zlatne generacije.

 – Ponosan sam na sve njih, zbog različitih okolnosti Radonjić, Jović i Lukić nisu putovali na Novi Zeland. Vlahović i Terzić su stasali u generaciji mog saradnika Marka Mitrovića, Aleksandar Mitrović u timu omladinaca, osvajača EP 2013. Posebno se radujem što konačno imamo generaciju veterana i iskusnih igrača, koji su prave vođe i primeri Tadić, Stefan Mitrović, Kostić – istakao je Paunović i posebno čestitao sleektoru Draganu Stojkoviću. – Piksi je sve režirao, fudbalski je genije. Bio je moja inspiracija dok sam bio mlad igrač. Pohvale zaslužuje i njegov stručni štab, svi su moji veliki prijatelji. Do 2025. osvojićemo svetsko ili evropsko prvenstvo, zaključio je  je Paunović

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here