Pejčinović briljira, postoji li nada da zaigra za Crnu Goru?

0

Dženan Pejčinović, talentovani crnogorski fudbaler, trenutno pruža izvanredne performanse u omladinskom timu Volfsburga i omladinskoj selekciji Njemačke, što ga čini jednom od velikih nada evropskog fudbala. Iako je trenutno pod zastavom Njemačke, nada da će zaigrati za Crnu Goru još uvijek postoji.

Član omladinskog tima Volfsburga, neprekidno demonstrira svoj talenat i vještine na terenu. Njegove fantastične partije u omladinskoj selekciji Njemačke nisu prošle nezapaženo, čime je privukao pažnju brojnih evropskih klubova.

Iako crnogorski selektori kadetske i omladinske selekcije nisu do sada uputili poziv ovom mladom fudbaleru, Pejčinovićev otac je prije godinu dana potvrdio da bi njegov sin sa zadovoljstvom prihvatio poziv Crne Gore, naravno, da bi nečiji poziv prihvatio prvo ga mora dobiti.

Pejčinovićeva izvanredna forma i prisustvo u omladinskoj selekciji Njemačke postavljaju logično pitanje zašto Crna Gora nije prepoznala ovaj talenat? Njegove igre su privukle pažnju velikih evropskih klubova, stvarajući tako priliku za Crnu Goru da se ponosi jednim od najtalentovanijih fudbalera svoje generacije.

I dok Pejčinović trenutno briljira u dresu Njemačke, nada i želje crnogorskih ljubitelja fudbala su usmjerene ka tome da će se ovaj mladi fudbaler uskoro dobiti poziv i odazvati se istom.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here