Perišić: Očekujemo mnogo od ovog turnira

0

Kadetska reprezentacija Crne Gore u nedjelju počinje pripreme za nastup u elitnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Pred ,,sokolima“ su dueli sa Islandom, Škotskom i Velsom. Plasman na završni turnir u Mađarskoj izboriće osam prvoplasiranih ekipa, kao i sedam najboljih drugoplasiranih reprezentacija.

Očekujem mnogo od ovog turnira. Dosta truda i rada smo uložili prošle godine i zaslužili smo da budu tu, u eliti. Ali, to se sada zaboravlja, okrećemo se utakmicama sa Islandom, Škotskom i Velsom, koje predstavljaju tri stepenice do istorijskog uspjeha. Imamo generaciju koja obećava, dosta vremena smo proveli zajedno i dosadašnji rezultati pokazuju da smo na pravom putu, kazao je selektor Perišić.

Crna Gora će na startu, 22. marta, igrati sa Islandom. Tri dana kasnije rival je Škotska, dok je 28. marta na programu duel sa Velsom.

Očekuju nas tri veoma teške utakmice, a mislim da je prva najvažnija na ovakvim turnirima. Odgledali smo dosta utakmica svih protivnika, gotovo svakodnevno radimo analize. Sve tri ekipe su fizički veoma jake, to je njihov najveći kvalitet. Mi moramo biti smireni i koncentrisani, moramo svesti greške na minimum, istakao je Perišić.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here