Perišić saopštio spisak

0

Selektor pionirske reprezentacije Crne Gore Goran Perišić objavio je spisak igrača na koje računa za turnir ,,Franko Galini“ u italijanskom gradu Pordenone, koji počinje 30. marta.

foto:fscg

Na spisku se nalazi 20 igrača – golmani: Nikola Ivezić (Budućnost), Filip Babović (Mladost); odbrana: Nikola Vukotić (Budućnost), Filip Starovlah (Budućnost), Ognjen Đinović (Zeta), Andrija Đukanović (Mladost Lj), Viktor Roganović (Mladost), Milan Radović (Sutjeska); vezni red: Andrej Bajović (Mladost Lj), Nemanja Božović(Mladost Lj), Dušan Vuković (Berane), Ognjen Bakić (Mogren), Marko Brnović (Budućnost), Kristijan Ernec(Rudar), Sava Milić (Budućnost), Jovan Dašić (Budućnost); napad: Jovan Kljajevć (Blue Star), Dušan Šuškavčević (Partizan, Srbija), Todor Šekularac (Sedmica), Enes Habibović (Mornar).

Turnir u Pordenoneu je jedan od najprestižnijih u Evropi kada je riječ o igračima uzrasta do 15 godina. Na njemu učestvuju 32 kluba i reprezentacije, iz svih krajeva svijeta. Crna Gora će igrati u grupi C, sa Kjevom, Pordenoneom i Kordenonsom.