Petković: Vjerujem da će igrači iz domaće lige pokazati da vrijede

0

Naš najbolji nacionalni tim odradio je sinoć drugi trening u sklopu priprema za predstojeće tri utakmice.

Upravo će ta čak tri meča u sedam dana vjerovatno otvoriti mogućnost da selektor Faruk Hadžibegić isproba što više varijanti, smatra Danijel Petković.

– Igračima iz domaće lige i nama sa manjom minutažom ovo će dobro doći. Vjerujem da će igrači iz domaće lige pokazati da vrijede. Imamo tri meča, zgusnut je raspored, ali ima nas mnogo na spisku. Nadam se da ćemo izvući najbolje – kazao je Petković na brifingu sa novinarima uoči treninga.

,,Sokoli“ su na startu Lige nacija upisali dvije pobjede, na Kipru i u Luksemburgu.

– Počeli smo odlično, sada nas čekaju dva bitna meča protiv Azerbejdžana i Luksemburga. U prednosti smo, igramo kod kuće i nadam se da ćemo već sada riješiti sve dileme oko prvog mjesta. Prije svega, očekujem i da nas posluži zdravlje, jer vidimo da situacija sa koronom u državi baš i nije dobra, dodao je golman Anžea, koji se ne može pohvaliti dobrom situacijom u svom klubu.

– Nažalost, nema dobrih vijesti za mene. Očekivao sam da odem u neki drugi klub, u Francuskoj ili negdje drugdje, ali bilo je komplikacija. Moraću da sačekam do zimskog prelaznog roka – objasnio je Petković.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here