Piksi o odluci da ne pozove Kolarova, Milivojevića, Ljajića: Nisam se prevario

0

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi otkrio je za ,,Mozzart sport“ zbog čega su sa njegovog nedavnog spiska za predstojeće duele izostali pojedini igrači.

Nije bilo Aleksandra Kolarova na prvom spisku Dragana Stojkovića, a nisu se pojavila ni imena Luke Milivojevića, koji je odmah nakon toga objavio kraj reprezentativne karijere, te Adema Ljajića i Nikole Maksimovića.

Stojković je bio jasan ističući da je želeo da unese svježu, mlađu krv u reprezentaciju i da ni protiv koga nema ništa lično.

– Kolarova i Ljajića poznajem, Milivojevića i Maksimovića ne, ali da odmah ovdje raskrstimo: ništa ovdje nije lično. Apsolutno nemam ništa protiv njih. Mislim da je vrijeme za nekim promjenama, ne da bi oni otišli, nego da bi se ubrizgala svježija krv, da se mladosti da šansa. Ubijeđen sam da su na spisku jako talentovani momci i da će oni vratiti to na najbolji mogući način.

Novi selektor Srbije je uvjeren da je uradio dobru stvar i dodaje da se na spisku niko nije našao ,,preko veze“.

– Ne vjerujem da sam se negdje prevario. Niti je iko na spisku zato što poznajem njegovog ujaka ili da mi je neko rekao da ga pozovem. Ovo je isključivo moj izbor i niko se nije miješao u to. U ovom momentu računam na ovu grupu igrača. Sve ih cijenim, nikad nisam rekao da nekog neću pozvati, ali to je objašnjenje. Niko mi nije rekao da nekog sklonim, to nema šanse, to ne može kod mene da prođe – kazao je Piksi.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here