Pioli: Trebali smo da jurimo treći gol u Beogradu

0

Trener fudbalera Milana Stefano Pioli smatra da je njegov tim izgubio čvrstinu, što se osjetilo u dvomeču sa Crvenom zvezdom.

Milan je zbog većeg broja golova u gostima uspio da prođe Crvenu zvezdu, a Pioli smatra da je njegov tim u prvom duelu trebalo da juri još pogodaka.

– U prvom susretu, prestali smo da jurimo treći gol, odmarali smo se na lovorikama stečenog vođstva. Ovoga puta nismo to radili, stvorili smo šanse za Rebića i Ibrahimovića, a na ovom nivou takmičenja sve je pitanje detalja, često sitnice prave veliku razliku – kazao je Pioli nakon meča.

Iako forma nije dobra, strateg Milana smtara da njegov tim ima šansi na svim frontovima, iako su počeli da prave dosta grešaka.

– Ako posmatramo cio tok sezone, i dalje je pozitivna. Nije još završena, jer bi nam osvajanje Lige Evrope osiguralo mjesto u Ligi šampiona. Pravimo dosta grešaka i nismo onako čvrsti kakvi smo bili u bliskoj prošlosti, međutim, ovaj duel možemo da posmatramo kao važnu odskočnu dasku. Ključno je što smo prošli – ističe Pioli.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here