Pjetlići OFK Titograda furiozno završili prvi dio sezone

0

Ekipa Mirka Šćepanovića bez poraza završila prvi dio sezone.

U posljednjem meču prvog dijela šampionata Titograd je porazio sastav Mladosti iz Lješkopolja 6:1.

Šćepanović ističe da je veoma zadovoljan prvim dijelom prvenstva.

Naravno da sam zadovoljan rezultatom i time što nismo poraženi, ali prije svega zadovoljan sam onim u šta moji momci izrastaju. Svi igrači pokazuju visok stepen profesionalizma, zajednički radimo na timskom duhu koji krasi ovu ekipu i ako uz to dodate disciplinu na terenu i van njega, rezultati su morali doći“, počinje priču za klupski sajt Šćepanović.

O neporaženosti njegove ekipe Šćepanović kaže: „To je činjenica koja pokazuje da zaista posjedujemo ogroman potencijal. I to nije standardna fudbalska priča. Ova djeca imaju nešto posebno, demonstrijaju fudbalsku igru u njenom naljepšem izdanju i kao takvi nisu dozvolili da ih ostale ekipe pobijede. Naravno, poraz mora doći i kada se to desi, siguran sam da će moja ekipa reagovati kako dolikuje ekipi koja ima šampionske ambicije.

U sljedećoj polusezoni Šćepanović želi da njegova ekipa nastavi u istom ritmu kao i do sada.

Da nastavimo u istom ritmu kao i do sada. Rezultat nije prioritet. Naravno da nam imponuje, ali nije prioritet. Prioritet je rad sa mladim igračima i njihova priprema za dalje izazove. Koliko god imali dobre rezultate sada, ako neko od ovih momaka ne napravi fudbalsku karijeru, onda smo omanuli. Možemo osvajati trofeje svake sezone, ali ako naši igrači ne napreduju iz selekcije u selekciju, do profesionalca, onda ti trofeji nemaju težinu“, zaključuje Šćepanović.

Advertisements