PL: Budućnost demolirala Budvu, Stari ostaje na vrhu!

0

U trci za šampionsku titulu u Pionirskoj ligi, ekipa Stari Aerodrom i dalje drži čelnu poziciju, sa bodom više u odnosu na svog glavnog konkurenta, ekipu Budućnosti. U prethodnom kolu, obije ekipe su ostvarile ubjedljive pobjede, što dodatno zaoštrava borbu za trofej.

U nedjeljnim utakmicama, ekipa Stari Aerodrom je na svom terenu porazila ekipu Jedinstvo Franca rezultatom 2:0, dok je Budućnost demonstrirala svoju moć pobijedivši ekipu Budvu sa impresivnih 9:0.

Ostali rezultati takođe su oblikovali trenutnu situaciju na tabeli. OFK Titograd je na svom terenu slavio protiv ekipe Adria rezultatom 5:2, dok je ekipa Grbalj bila dominantna na svom stadionu protiv Dečić Admiral Beta, pobjedivši ih sa 4:0. Takođe, ekipa Kom je upisala važnu pobjedu protiv Lovćena rezultatom 1:0.

Ovi rezultati dodatno naglašavaju neizvjesnost u trci za titulu, dok se sezona bliži svom kraju. S obzirom na bliskost bodova i ubjedljive pobjede, ekipa Budućnost i Stari Aerodrom nastavljaju da održavaju visok tempo i pružaju izvanredne performanse na terenu. Navijači širom Crne Gore već s nestrpljenjem očekuju naredne utakmice, koje će sigurno donijeti još uzbuđenja i neizvjesnosti u ovoj uzbudljivoj sezoni fudbalske lige.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here