Plasman u narednu fazu Kupa bio bi veoma značajan za Arsenal

0

Šef stručnog štaba Arsenala Radisav Dragićević prisustvovao je jučerašnjem žrijebu četvrtfinala fudbalskog Kupa u prostorijama  Fudbalskog saveza u Podgorici. Žrijeb je spojio Arsenal i Jedinstvo iz Bijelog Polja. Dragićević smatra da se, uz maksimalno angažovanje i borbenost, može do trijumfa:

” Izvukli smo dobrog poznanika, atraktivnog protivnika sa kojim bijemo  bitke i kroz Drugu ligu i kroz Prvu ligu.  Zanimljiva situacija koja nam omogućava da se nadamo, da uz dobru pripremu i dobar odgovor  igrača, možemo do pobjede. Plasman među četiri ekipe u Kupu bio bi za klub veoma značajan. Prvi utisci su da smo dobili rivala protiv koga možemo da se nadamo prolazu”.

Dragićević se osvrnuo i na neriješen rezultat 1-1 sa Jezerom iz Plava u subotu na stadionu Grblja:

 “Nedostajalo je deset minuta do veoma važne pobjede. Ali, dobili smo i crveni karton i treba da budemo zadovoljni. Nastavljen je pozitivan niz, iako nam je žao što nismo trijumfovali. Pogotovo što smo u provm poluvremenu imali dosta šansi.

U idućem kolu Prve lige Arsenal gostuje barskom Mornaru:

 “Mornar je kvalitetna ekipa koja ima veoma dobre pojedince. I pitanje je kad će ta ekipa da proradi. Dosta se muče i ne igraju kako bi mogli sa tim rosterom. Biće nam veoma težak rival i imaćemo težak zadatak u Baru” – kazao je Radisav Dragćević..

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here