Počinje ljetnja avantura i nikad nije bilo lakše osvoji iPhone 14 PRO i još mnogo toga!

16

Uštedi vrijeme i novac; evo jedinstvenog načina da krajem avgusta osvojiš najnoviji mobilni uređaj, kao i mnoge druge vrijedne poklone – iPhone 14 PRO čeka na tebe!

Budio dio “Ljetnje Win&Go avanture” i na nikad lakši način, neki od specijalnih poklona može biti tvoj.

Prije nego što saznaš pojedinosti, trebalo bi da znaš da će ishod ovog takmičenja zavisiti jedino od tvoje akcije.

Ljetnja Win&Go avantura” trajaće u periodu od 01.08. do 31.08. 

Ako istu dočekaš na sajtu meridianbet.me, spremi se za avgust pun dobitaka uz svakodnevni bonus drop, preko 300 golden rundi i naravno: iPhone 14 PRO!

Svakog ponedeljka, čeka te i 10% cashback-a! 

Pitaš se, kako da osvojim iPhone 14 PRO? Jednostavno je. Budi korisnik sa najviše odigranih Win&Go tiketa na meridianbet.me sajtu, u zadatom periodu!

Ni novčana zarada neće izostati. Možda kombinacija srećnih brojeva nije dobitna, ali i to na Meridianbet sajtu krije posebnu čar: nevjerovatni džekpotovi padaju upravo na nedobitne tikete.

Sa druge strane, sa savršenom kombinacijom možeš osvojiti i to 50000€!

Ne propusti avgustovsku zabavu. Ljetnja avantura može da počne, a ti budi korisnik sa najviše odigranih tiketa i glavni poklon biće tvoj. 

Ukoliko nemaš nalog, registruj se i odmah možeš uživati u bonusu dobrodošlice: bez ikakvih uslova, svi novoregistrovani korisnici dobijaju čak 10€ sportskog i 20€ kazino bonusa!

Neka tvoj izbor bude Meridianbet. Tako, nikad nećeš biti na gubitku!

16 COMMENTS

  1. Ja sam u igri, naravno. Od kada su ubacili ove brojeve najvise vremena provedem igrajuci njih i aviator, odavno na slotove nisam usla.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here