Pojačanja za Lovćen

0

Prije nešto više od pola godine Veljko Bajković je u saradnji sa fudbalskim klubom Lovćen pokrenuo je prvu školu za golmane u Prijestonici.

foto: Bajko Stanojević

Bajković je zadovoljan sa početkom i vjeruje da će u budućnosti Lovćen imati kvalitetne čuvare mreže. No, dokaz za to je nedavno priključenje mladih golmana Dražena Stanojevića i Vuka Vujovića prvom timu Lovćena.

Nakon nešto više od pola godine rada, primjetno je da postoji kvalitet, a momci koji treniraju svakodnevno vrijedno rade i napreduju, a pravi pokazatelj su mladi golmani Dražen Stanojević i Vuko Vujović. Svakodnevno, na Obilića poljani trenira 12 dječaka koji sanjaju da postanu što bilji golmani i stvore veliku karijeru, i zahvalni smo predsjedniku kluba Ivanu Vukmiroviću, koji je omogućio uslove za rad.  – rekao je Bajković.

Tradicija je da Lovćen ima vrhunske golmane iz svoje škole iz kluba se  nadaju se da će oni ići putem Ćika Radovića, Stojanovića, Petranovića, Draškovića, Pejanovića, braće Bajkovića, Janoša Kata, Jovana Perovića i nastaviti tu tradiciju.

fklovcen.me