Poklonjeni aparati za mjerenje glikemije JZU Danilo I na Cetinju

20

Vodeća kompanije za proizvodnju i plasiranje igara na sreću – Meridianbet, poklonila je aparate za mjerenje glikemije JZU Danilo I na Cetinju.

U cilju obezbjeđivanja uslova za neometani rad, sportska kladionica Meridian poklonila je aparate za određivanje nivoa glukoze u krvi, kao i aparate za mjerenje pritska Domu zdravlja na Cetinju.

„Ovom donacijom smo imali za cilj da unaprijedimo tretman liječenja pacijenata u Domu zdravlja Danilo I i da, na neki način, olakšamo i možda ubzamo oporavak“ – izjavili su PR predstavnici kompanije.

Aparat za mjerenje glikemije je napravljen da bude tačan i jednostavan za korišćenje; obezbjeđuje jednostavno i precizno mjerenje glukoze u svježem uzorku kapilarne krvi dobijenom iz jagodice prsta.

Nadaju se da će kupljena oprema biti od pomoći u Danilu I i da će smanjiti red onih koji čekaju za pregled.

Iz kompanije su otkrili da u narednom periodu predstoji posjeta mnogim opštinama u Crnoj Gori, kao i pomoć zdravstvenim ustanovama kojima je ista jako potrebna.

Apeluju na građane da povedu računa kako bi smanjili i pomogli naporima zdravstvenih radnika.

20 COMMENTS

  1. Uvijek tamo gdje je najpotrebnije a zdravstu je trenutno pomoc najneophodnija. Tako to rade velike firme poput Meridiana.

  2. Meridian je od pocetka pandemije donirao pakete onima kojima je pomoc najpotrebnija. To upravo jesu domovi zdravlja. Mada ni na ostalim poljima nisu zaostajali. Svaka cast.

  3. Jedna od rijetkih firmi koja je pomogla koliko je mogla, a to pomaganje za sada nije bilo malo, vec veliko. Odlicni su.

  4. Treba napraviti neki dogovor izmedju firmi koje zele da pomognu,nek se udruze,sto vise to bolje..ima dosta ljudi kojima je pomoc potrebna.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here