„Pokradeni smo, sudija me nazvao džukelom“

Trener Dinama iz Vranja, Dragan Antić, bez dlake na jeziku govori o sudijama ove sezone. Antić nije zadovoljan suđenjem u meču sa Bačkom koji je završen 1:1, a trener Dinama je ocijenio da su sudije pokrale njegovu ekipu.

– Sudije su nas pokrale! Ovo je bila klasična pljačka! Kako je moguće da su utakmicu s OFK Bačkom sudile pomoćne sudije iz Bačke i Vršca, prvi sudija iz Novog Sada. To bi isto bilo kao kad bi Dinamu sudio arbitar iz Leskovca i Vranja. Neko je očigledno ovo uradio sa lošom namjerom, jer želi da uništi Dinamo! Žalosno je kako su sudili, i to ne samo u ovim već i u prethodnim utakmicama. Tako da je pravo čudo što imamo i ovoliko bodova, s obzirom na katastrofalno suđenje. Naše najbolje izdanje od početka sezone. Definitivno smo zaslužili pobjedu, ali su nam sudije ukrale dva boda i to po ko zna koji put. Nisu nam svirali dva penala nad Surakom u prvom dijelu i Gašićem i Dimitrovim kasnije, to su situacije koje odlučuju pobjednika i mogu mnogo toga da promijene. Realno posmatram svaku utakmicu i nije bitno da li smo pobijedili ili izgubili, ali ovo nije prvi put da je Dinamo pokraden, rekao je Antić, a prenio Sportski žurnal.

On je opisao situaciju iz 80. minuta kada je morao da napusti klupu i preseli se na tribine.

– Pomoćni sudija se ponašao krajnje neprofesionalno, na moje pitanje zašto svira svaki dodir i da li je moguće da je svirao faul, odgovorio mi je “Marš džukelo”! To je bruka i sramota za sudijsku organizaciju. Sa mnom tako niko ne može da razgovara. Ubijeđen sam da pojedine sudije ne žele da Dinamo bude u Superligi. Možda je najveći problem što nismo pustili nijednog protivnika i što niko nema uticaja na nas. Ne generalizujem sve sudije, naravno da ima poštenih i časnih koji odlično i maksimalno korektno rade svoj posao, zaključio je Antić.

Advertisements