“Ponekad srpski fudbal može da izgleda super”

0

Trener Partizana, Savo Milošević, rekao je posle meča u Nišu da ne bi bilo nezasluženo i da se Radnički plasirao u finale.

– Čestitke mojim momcima na prikazanioj igri i ulasku u finale. Mislim da je bilo zasluženo. Takođe čestitke igračima i stručnom štabu Radničkog, ponekad naš fudbal može da izgleda super, kada se sastanu dvije ekipe spremne na borbu. Tako je bilo u prvom meču u Beogradu, tako i večeras ovdje. Da se i Radnički plasirao u finale, ne bi bilo nezasluženo. Bilo je momenata kada smo igrali dugim loptama, ali dijelom sam i ja to tražio od igrača, zbog agresije Radničkog, ali i zbog kvaliteta terena, koji je, doduše, bio bolji nego što smo očekivali. Malo smo ga bolje i upoznali od Zvezde, ali ima još dosta do te utakmice, rekao je Milošević.

Sa druge strane, Nenad Lalatović nije mogao da bude nezadovoljan.

– Čestitam i ja i jednoj i drugoj ekipi na prikazanoj igri, Partizanu na ulasku u finale. Mi smo tamo primili gol iz jednog šuta, iz prekida. Ovdje je njima pripalo prvo poluvrijeme, nama drugo. Napadali smo, bili agresivni, postigli pogodak, ali nismo smjeli da dozvolimo da prestanemo sa tom agresijom. Dozvolili smo Rikardu da pobjegne, okrene se ka golu i centrira… Morali smo da sačuvamo prednost. Ne mogu da budem nezadovoljan. Čestitam igračima na svemu što smo prikazali u ovih godinu dana. Mali fond igrača je iznio sve ove utakmice. Radnički nikad nije uspio da osvoji drugo mjesto, veže ovoliko pobjeda zaredom. Partizanu želim mnogo sreće u finalu, izjavio je trener Nišlija.