“Ponosan sam što treniram Petrovac”

0

Novi trener Petrovca Ivan Brnović već śutra ima prvi test.

arhiva

Njegov tim kao domaćid dočekuje aktuelnog lidera na tabeli 1.CFL ekipu Mladosti.

On je rekao da je atmosfera u timu veoma dobra, te da će Mladost sjutra imati dostojnog protivnika koji će biti spreman za meč.

– Ne želim da prejudiciram ishod narednog meča. Za kratak period, koliko smo zajedno, stekao sam povjerenje kod igrača i ne sumnjam u njihovu pravu reakciju na terenu sjutra. Za koji će rezultat to biti dovoljno znaćemo u subotu poslije podne. Ono u šta sam apsolutno siguran jeste vrijeme koje je pred nama, a koje će pokazati da će plodovi napornog rada biti valorizovani upravo u periodu kada to bude najpotrebnije – siguran je Brnović.

Ovaj mladi stručnjak ističe da je ponosan što je na “kormilu” Petrovca.

– Profesionalan odnos koji igrači imaju prema obavezama i zadacima na treningu su argumenti da ćemo raditi prave stvari u bliskoj budućnosti. Ponosan sam što treniram tim u kojem svaki pojedinac iskazuje izraženu karakternu, ljudsku i profesionalno crtu ličnosti. Atmosfera u timu je sjajna, a familijaran sklad koji vlada u ekipi biće sa treninga prenesen na utakmicu pa će Mladost śutra u nama imati dostojnog protivnika koji će biti spreman za meč – zaključio je Brnović.