„Ponosan sam što treniram Petrovac“

0
arhiva

Novi trener Petrovca Ivan Brnović već śutra ima prvi test.

petrovac
arhiva

Njegov tim kao domaćid dočekuje aktuelnog lidera na tabeli 1.CFL ekipu Mladosti.

On je rekao da je atmosfera u timu veoma dobra, te da će Mladost sjutra imati dostojnog protivnika koji će biti spreman za meč.

– Ne želim da prejudiciram ishod narednog meča. Za kratak period, koliko smo zajedno, stekao sam povjerenje kod igrača i ne sumnjam u njihovu pravu reakciju na terenu sjutra. Za koji će rezultat to biti dovoljno znaćemo u subotu poslije podne. Ono u šta sam apsolutno siguran jeste vrijeme koje je pred nama, a koje će pokazati da će plodovi napornog rada biti valorizovani upravo u periodu kada to bude najpotrebnije – siguran je Brnović.

Ovaj mladi stručnjak ističe da je ponosan što je na „kormilu“ Petrovca.

– Profesionalan odnos koji igrači imaju prema obavezama i zadacima na treningu su argumenti da ćemo raditi prave stvari u bliskoj budućnosti. Ponosan sam što treniram tim u kojem svaki pojedinac iskazuje izraženu karakternu, ljudsku i profesionalno crtu ličnosti. Atmosfera u timu je sjajna, a familijaran sklad koji vlada u ekipi biće sa treninga prenesen na utakmicu pa će Mladost śutra u nama imati dostojnog protivnika koji će biti spreman za meč – zaključio je Brnović.