Popović: Dobro rapoloženje presudno pred duel sa Totenhemom

0

Dan poslije pobjede nad ekipom TSC-a golman Crvene zvezde Zoran Popović osvrnuo se na ovaj duel i govorio o iskušenjima koje crveno-bijele očekuju u narednom periodu.

– Odigrali smo jako dobru utakmicu, shvatili smo ozbiljno ekipu TSC-a. Željeli smo da nastavimo sa dobrom igrom i pobjedama. U subotu treba da pristupimo isto kao i utakmici protiv TSC-a, da se uigramo što je bolje moguće za utakmicu protiv Totenhema, kako bi to u sredu izgledalo što bolje, rekao je Popović za klupski sajt.

Sticajem okolnosti stajao je među stativama na tri utakmice uzastopno.

– Odigrao sam tri utakmice zaredom. Spletom okolnosti, Borjan je imao neku lakšu povredu, dobio sam priliku da igram i nadam se opravdao očekivanja šefa Milojevića. Želim mu da se što pre oporavi, ja sam za ekipu tu u svakom trenutku i da dobro odradim svoj deo posla. Najteže je možda biti drugi golman, često to ponavljam. Nikada ne znaš kada ćeš dobiti priliku i kad moraš da budeš na visini zadatka. Trudim se da održavam formu i da u svakom trenutku dobro izgledam na terenu. Imamo odličnu saradnju sa trenerom Gašićem to nam dosta olakšava da održimo formu i kada nemamo mnogo prilike da igramo.

U subotu Zvezda gostuje Proleteru, a zatim u Beograd dolazi Totenhem.

– Kada igramo svaki treći dan utakmice nema mnogo prostora za naporne treninge. Više su to treninzi oporavka i priprema za naredne duele. Jako je dobro što imamo dosta igrača. U svakom trenutku, ko god da izađe na teren, daće svoj maksimum i ispuniće zadatke koje šef stručnog štaba zatraži od nas. Iz tog razloga se ne vide padovi u igri, jer se stalno rotiraju igrači koji odrađuju dobar posao. Prvo igramo u Novom Sadu, moramo da odigramo dobru utakmicu i spremni smo za taj duel. Veoma je bitno da u dobrom raspoloženju dočekamo utakmicu sa Totenhemom, zaključio je čuvar mreže crveno-belih.

sportskacentrala.com