Poraz od Rudara ne smije nas poremetiti

0
FOTO: FSCG.ME

Arsenal je uspio da napravi senzaciju protiv Dečića, ali je nakon neočekivanog brejka stigao poraz u Kotoru od Rudara – 2:0.

Tivćani su vjerovali da mogu ući u pozitivan ritam, ali su Pljevljaci osvojili cijeli plijen u Kotoru.

– Čudna utakmica. Samim tim što smo primili gol odmah na početku. Najviše smo se plašili od tih odbitaka golmana, jer je bio težak teren. To smo vježbali na treninzima, ali nijesmo zaštitili taj golmanski prostor. I utakmica je pošla u drugom smjeru. Rudar se vratio, oni imaju iskusnu i dobru ekipu. Nije bilo prostora i teško je bilo probiti njhovu odbranu. Naši igrači su uložili dosta truda, ali nije nas htjelo. Birali smo loša rješenja u završnici. Čestitam Rudaru na zasluženoj pobjedi – objektivan je bio trener Tivćana Radisav Dragićević.

Sada Tivćane čeka težak posao – Arsenal gostuje Sutjesci, nakon čega slijedi pauza u kojoj će svi pokušati da se dodatno pripreme za drugi dio jesenjeg dijela.

– Sada slijedi još jedna teška utakimica, gostovanje u Nikšiću ekipi Sutjeske. Ne biramo utakmice. Pripremićemo se pa ćemo vidjeti, ali znamo šta nas čeka – naglasio je šef stručnog štaba Arsenala.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here