Pordenone novom pobjedom na Speciju!

30

U Udineu na stadionu „Dacia Arena“ Pordenone će u revanš meču polufinala plej ofa za ulazak u Seriju A dočekati Frosinone. Rezultat prvog meča je bio 1:0 u korist Pordenonea.

Registruj se OVDJE. Meridian ti daje 5€ bonusa i 100 besplatnih spinova. BEZ USLOVA!

Pordenone je odigrao odličan meč u Frosinoneu. Zatvorili su sve prilaze golu i sa golom prednosti dočekuju revanš. Bolje nije moglo za njih. Ali opuštanja nema. Vidjeli smo svi kako je Kijevo ispustio prednost i takvim putem se sigurno neće voditi. Njihova greška bila je u tome što su krenuli da čuvaju rezultat,a ne da krenu po novu pobjedu. Trener Pordenonea Teser Atilio je iskusan stručnjak i kao takav uči na tuđim greškama. Zato će večeras njegova ekipa tražiti novu pobjedu. Da uspiju u tom cilju Meridian vam nudi kvotu 2.90.

Za razliku od prethodnog meča u ovom nema druge šanse. To znaju i u Frosinoneu pa moraju odigrati bolji meč i postići koji gol. Tako da prognoziramo tri ili više golova po kvoti 2.35 ili igru GG&3+ za koju je Meridian odredio kvotu 2.75.

Pordenone rasterećenije ulazi u meč. Ali primljeni gol bi unio paniku u njihove redove. Zato predlažemo da oni prvi stignu do gola i to u prvom poluvremenu DI1+. Kvaliteta imaju za takvo nešto,a kvota 2.37 koju nudi sportska kladionica Meridian je odlična. Da tu ne bude kraj nego da postignu gol i u drugom poluvremenu i dotuku Frozinone D1+1, Meridian vam nudi sjajnu kvotu 5.

Pordenone neće braniti rezultat,koja je vaša prognoza?

Ukoliko želite najbrže novosti iz svijeta sporta čitajte portal Meridianbetsport.me I budite u toku!

30 Komentari

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here