Poslije teške sezone i Eura reprezentativac Hrvatske “uhvaćen” kako obrađuje zemlju

0

Štoper hrvatske reprezentacije i talijanskog Sasuola Martin Erlić ne prestaje s radom ni nakon završetka naporne i stresne sezone.

Njegov sadašnji klub ispao je iz Serie A, ali čini se kako Erlić neće igrati u drugoligaškom društvu jer se za njegove usluge ozbiljno interesuje Atalanta, inače aktualni osvajač Evropske lige.

Hrvatski defanzivac je fotografisan kako pomaže svojoj porodici u poljoprivrednim poslovima, a to je osvanulo i na društvenim mrežama. 

Meni je potpuno normalno pomagati porodici radom na zemlji. Branje višanja ne volim, tu se čovjek baš satre jer su sitne. Bereš ih nekoliko dana, zavisi koliko imaš stabala, od jutra do mraka. Zato volim kupiti krompire. Najdraže mi je kad nas bude desetak u ekipi jer tada ima puno rada, zezancije i komunikacije. I cveklu mi je drago birati i brati. A to sve radimo za naše potrebe, kako bismo imali domaću hranu. Baš mi se otac žalio kako ne može jesti onu iz prodavnice, smeta mu za želudac. I stvarno je ovo privilegija kad možeš jesti nešto bez aditiva i da nije riječ o industrijskoj proizvodnji – rekao je jednom prilikom u razgovoru za magazin Story. 

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here