Potencijalno pojačanje: Neka se Zvezda izjasni!

0

Svojevremeno jedan od najperspektivnijih srpskih fudbalera, Danijel Aleksić, posljednje tri godine igra za švajcarski St. Galen, a ove zime za njega je ozbiljno zainteresovana Crvene zvezda.

Sam Aleksić ne želi da daje bombastične izjave, već prvi korak prepušta crveno-belima.

– Ne znam šta da vam kažem. Crvena zvezda je veliki klub i svakome imponuje, pa i meni, kad te traži nekadašnji prvak Evrope i sveta. Čekam da vidim da se oni izjasne, jer su oni ti koji odlučuju. Ne bih želio da sada dajem neke bombastične izjave ili da se nudim preko medija. Zna se dobro moj stav. Vidjećemo, prelazni rok je tek počeo, rekao je Aleksić za Kurir.

Adaptacija na novu sredinu ne bi bila problem s obzirom da Aleksić poznaje nekoliko igrača Zvezde.

– Znam pomoćnog trenera Kosanovića, obojica smo Novosađani. Iz sadašnjeg tima Crvene zvezde dobro poznajem Vujadina Savića, Nenada Krstičića, Milana Rodića, Nemanju Milića. Igrao sam s njima u reprezentaciji. Pratio sam Zvezdu tokom polusezone, imaju sjajne rezultate u Evropi i Superligi, dodao je nekadašnji fudbaler Vojvodine.

Crvena zvezda želi Aleksića, ali će se sa realizacijom transfera najvjerovatnije krenuti ukoliko redove jesenjeg šampiona napusti Gelor Kanga.

sportskacentrala.com