Potpis „pod Goricom“

0

Sezona je počela, zbog lakše povrede je preskočio uvodne utakmice, ali Budućnost vjeruje u reprezentativnog golmana – Miloš Dragojević je potpisao novi trogodišnji ugovor sa ovim klubom.

Budućnost i tridesettrogodišnji čuvar mreže su dogovorili saradnju do ljeta 2025. godine…

„Više puta sam rekao da su svi moji putevi u karijeri vezani za Budućnost, a novi ugovor je potpisan na zadovoljstvo svih u klubu. Realno kako sada stvari stoje, igračku karijeru ću završiti u klubu u kome sam se ostvario kao čovjek i sportista, a iz Budućnosti sam postao i reprezentativac. Srećan sam što ostajem tu“, rekao je Dragojević nakon što je stavio autogram na ugovor.

Kao talentovani tinejdžer je ušetao u prvi tim u kome je boravio od 2008. do 2012. godine, da bi se nakon inostranih i domaćih izazova vratio kući 2016. godine. I gotovo svi uspjesi kluba su vezani za reprezentativca Crne Gore od obnove nezavisnosti…

„Osvojio sam osam od devet klupskih trofeja, ali te brojke me ne zadovoljavaju. Kao igrač želim još da pobjeđujem i osvajam trofeje, a naročito sa klubom sa kojim sam doživio najljepše trenutke u karijeri“.

Pored ugovora, stigla je i kapitenska traka – novi šef stručnog štaba Miodrag Džudović je na sastanku sa igračima promovisao Dragojevića u kapitena, a Luku Mirkovića u zamjenika.

„Bio sam jedan od kapitena praktično od kada sam u klubu, ali sada sam zvanično u ulozi kapitena. To mi daje veliku motivaciju za ubuduće, a biti kapiten najvećeg kluba u Crnoj Gori je nešto posebno. Uradiću sve da svojim odnosom i ponašanjem budem primjer kako na terenu, tako i van njega“.

„Plavi“ su prethodnog vikenda, na Džudovićevom debiju, savladali Rudar na teškom gostovanju u Pljevljima (1:0) – gol odluke je potpisao supertalentovani Lazar Mijović.

„Nakon nešto lošijeg starta napravili smo reakciju u Pljevljima, pomjerili se sa „mrtve“ tačke i ostvarili važnu pobjedu. Napravili smo lijepu uvertiru pred derbi sa Sutjeskom“, okreće se Miloš Dragojević okršaju sa Nikšićanima, koji je na programu u subotu u 20.00 časova na stadionu pod Goricom…

„Derbi je uvijek izazov, partije iz prethodnih utakmica protiv Sutjeske nam daju samopouzdanje, a iskreno vjerujem da ćemo ući u niz pobjeda i vratiti se u vrh tabele, gdje nam je i mjesto. Važno je da pokušamo da vratimo titulu u naš grad i obradujemo navijače“, jasan je Dragojević.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here