„Povika na vuka, a lisica meso jede“

0
ilustracija

FK Novi Pazar izdao je saopštenje u kojem navodi da su svesni situacije da su svi protiv njih i da žele da ih vide van Superlige Srbije.

Oni su naveli da će se na terenu boriti protiv nepravdi .

U saopštenju stoji:

– Povika na vuka, a lisica meso jede. Tako bi se u najkraćem mogla opisati kampanja koja se vodi protiv FK Novi Pazar posljednjih dana, a čiji je vrhunac dostignut u jednom dnevnom listu, gdje se pod sumnju stavlja utakmica između Novog Pazara i Radnika , navodi se u saopštenju.

Iz tog kluba su upitali da li je moguće da je od toliko klubova, koji se bore za opstanak u Super ligi Srbije, Novi Pazar jedina tema.

I to od onog trenutka od kada je posljednje mjesto na tabeli prepustio drugima, naveo je Novi Pazar.

Dok smo bili na začelju i već viđeni putnici za niži rang, nikome nije smetao ni Novi Pazar, ni njegovi rezultati, niti je ijedna utakmica bila pod sumnjom. Onog trenutka kada su drugi klubovi, koji sebe smatraju bogom danim da igraju u Super ligi, došli u opasnu zonu, onda su sva oružja uperena prema Novom Pazaru, dodaje se u saopštenju.

Upitali su kako to da je sporan i rezultat i 1:1 kod kuće i kad na strani izgube sa 2:0.

– Kojim rezultatom treba da bude završena utakmica da bi neko bio zadovoljan i srećan? Napišite nam taj rezultat, navodi se u saopštenju.

Utakmica između Novog Pazara i Radnika igra se u nedjelju.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here