Poznat sastav Partizana za vječiti derbi

0

Fudbaleri Partizana danas od 20 časova dočekuju Crvenu zvezdu u prvom ovosezonskom vječitom derbiju.

Za razliku od kolege na klupi crveno-bijelih Milojevića, već je prošlo neko vrijeme otkako je Gordan Petrić preuzeo vođenje tima Partizana, pa može sebi dozvoliti izvjesne kombinacije pred najvažniju utakmicu srpskog fudbala.

To se odnosi pre svega na formaciju, jer bi crno-beli vrlo lako mogli da istrče na teren sa trojicom štopera, uz nešto isturenije bekove Slobodana Uroševića i Marka Živkovića, za kog ne bi trebalo da ima dileme kada je reč o ovom mestu u timu.

Može se desiti da od starta na sredini terena ne zaigra nijedan od veznjaka sa zavidnim stažom u Humskoj, Bibras Natho i Ljubomir Fejsa. Umesto njih prednost bi mogla da dobiju ovoletošnja pojačanja Patrik Andrade i Hamidu Traore, zbog potrebe za što više pretrčanih kilometara.

Kada je reč o ofanzivnom delu neumoljivi su Rikardo i Dijabate, a jedina dilema ostaje na levom krilu, gdje se najveće šanse da zaigra u derbiju daju Nemanji Joviću, ali ne treba otpisati ni druge opcije, pre svega Mihajla Petkovića, koji je u prvom kolu lige pokazao da ne preza od izazova, kada je postigao gol na debiju za Partizan. U svakom slučaju, bonus igrač će se najverovatnije naći na ovom delu terena.Potencijalni tim Partizana za 168. večiti derbi:Popović – Marković,Vujačić, Saničanin – Živković, Andrade, Traore, Urošević – Dijabate, Jović – Rikardo

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here