Poznata kazna za Petrovac

1

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore, postupajući po prijavama Komisije za takmičenje FSCG, na sjednici održanoj dana 18.11.2022. godine izrekla je FK „Petrovac“ novčanu kaznu u iznosu od 1.000 eura.

Kazna je izrečena zbog slabe organizacije i neraeda na utakmici 14. kola Meridianbet 1. CFL odigrane između FK „Petrovac“ – FK „Jezero“ , čime je počinio prekršaj iz člana 74 stav 1 Disciplinskog pravilnika FSCG i novčanu kaznu u iznosu od 1.000 eura i odigravanje 3 utakmice na svom igralištu kada je seniorski tim FK „Petrovac“ domaćin bez prisustva gledalaca zbog vrijeđanja igrača i zvaničnika FK „Jezero“ po osnovu nacionalne, vjerske i etničke pripadnosti od navijača FK „Petrovac“.

Sve se to dešavalo na utakmici 14. kola Meridianbet 1. CFL odigrane između FK „Petrovac“ -FK „Jezero“ čime je domaćin počinio prekršaj iz člana 97 stav 2 u vezi stava 1 Disciplinskog pravilnika FSCG.

Izrečena disciplinska mjera se izdržava na prvenstvenim i kup utakmicama kojima rukovodi FSCG. Žalba ne zadržava sprovođenje izrečene disciplinske mjere zabrana prisustva gledalaca kada je seniorski tim FK „Petrovac“ domaćin. FK „Petrovac“ je odgovoran za sprovođenje izrečenih disciplinskih mjera.

1 Komentar

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here