Posle sedam mjeseci Zvezdin vezista ponovo na terenu: Veća trema nego na debiju

0

Nakon više od sedam mjeseci pauze zbog teške povrede Branko Jovičić se vratio na teren.

Vezista Crvene zvezde odigrao je posljednjih pola časa meča u Šapcu, a nakon utakmice osvrnuo se na ovaj period i najavio da će u budućnosti dati sve za crveno-bijeli dres.

– Dočekao sam i taj dan da, posle više od sedam meseci i oporavka od teške povrede, kročim na teren u takmičarskoj utakmici. Iskoristio bih priliku da se zahvalim svim svojim saigračima, stručnom štabu na čelu sa Dejanom Stankovićem, kao i navijačima koji su sve vreme bili uz mene. Nije bilo lako, gledano sa ove distance sve je prošlo kao dlanom o dlan i eto ponovo sam na terenu što mi je izuzetno drago. Trudiću se da u budućnosti iznesem sva očekivanja stručnog štaba i daću sve za crveno-beli dres, izjavio je Jovičić za klupski sajt.

– Sve ovo vreme, navijači Crvene zvezde su bili uz mene. Ne samo uz mene, već uz čitavu ekipu. Postigli tri pogotka, a to na neki način vraća publiku na stadion. Mnogo mi je drago zbog celokupne podrške koju naši verni navijači pružaju kako meni tako i celom timu. Zaista je bio neopisiv osećaj kada su me aplauzima pozdravili pri ulasku na teren. Imao sam dozu pozitivne treme, veću nego na prvom meču za Crvenu zvezdu, zbog celokupnog povratka jer znam kroz šta sam prošao. Nastavljamo dalje, želim da pozovem navijače da dođu u subotu na rođendansku žurku i da se ponovo radujemo svi zajedno.

Poput nekih njegovih saigrača i Jovičić je najavio neku novu Zvezdu.

– Fudbalski gledano, juče smo ponovo videli „neku novu Zvezdu“ i stil koji naš trener želi da postigne. Verujem da ćemo biti još bolji, jer želimo da igramo napadački, mogli smo da postignemo i više od tri gola. To je ono što stručni štab želi od nas, a na nama je da shvatimo da Zvezda mora da igra napadački, bez straha, ko god bio na suprotnoj strani. To se najbolje videlo i na večitom derbiju u prvom poluvremenu. Iz utakmice u utakmicu je nama lakše, a verujem da ćemo u narednim utakmicama biti još bolji i atraktivniji i da ređamo pobede koje će nam doneti duplu krunu, zaključio je Jovičić.

Izvor: SPORTSKACENTRALA