Prati 7.kolo 1.CFL lige i osvoji sjajne dobitke!

0

Danas se igraju mečevi Prve Crnogorske Lige, nakon pauze zbog mečeva reprezentacije. Svi mečevi 7. kola su u terminu 15:30h.

Aktelni šampion Sutjeska dočekuje Petrovac. Sutjeska nema baš sjajan učinak u dosadašnjem takmičenju ali smatra se da će se vratiti na pravi put. Tome u prilog govore i kvote na pobjedu Sutjeske koja je u ovom meču izraziti favorit. Ipak, ukoliko Petrovac iznenadi možete unovčiti kvotu 12.

Iskra, koja se trenutno pozicionira na treće mjesto na taeli, dočekuje Kom. Iskra je favorit u ovom meču sudeći po kvotama u Meridianu, ali ponuda na golove takođe je nešto što ne treba zaobići u ovom meču.

Grbalj dočekuje Zetu u Radanovićima. Timu Zete ne prija teren domaćina, čemu u prilog govori i  činjenica da u poslednjih pet susreta na ovom terenu nisu upisali pobjedu protiv Grblja. Pobjeda Grblja se plaća kvotom 2,55 u Meridianu, a pobjeda Zete kvotom preko 2,80.

Između ostalog, igra se i podgorički derbi između OFK Titigrada i Budućnosti. Budućnost je u ovom meču favorit, ako je sudeći po kvotama u Meridian kladionici, dok za pobjedu Titograda možete učetvorostručiti vaš ulog.

Rudar u Pljevljima dočekuje FK Podgoricu. Oba tima žele da pokupe tri boda iz ovog meča, a kvote na pobjedu oba tima su veoma dobre pa ukoliko odigrate na pobjedu Rudara čeka Vas kvota preko 2,30, a ukoliko odigrate na FK Podgorica čeka Vas kvota 3,10.

Uživaj uz sjajan fudbal i još bolju ponudu u Meridianu.