Predsjednik CSKA očekuje mnogo “delija” u Moskvi

0

CSKA iz Moskve i Crvena zvezda odmjeriće snage u šesnaestini finala Lige Evrope. Prvi meč je na programu u Beogradu 13. februara, a osam dana kasnije igraće se revanš u prijestonici Rusije.

Predsjednik “armejaca” Jevgenij Gimer istakao je da je ruski klub spreman da organizuje meč visokog rizika i najavio da navijači Spartaka, koji su u bratskim odnosima sa “delijama”, neće moći masovno da ulaze na stadion.

– Svjestan sam da su pristalice Spartaka u bratskim odnosima sa navijačima Crvene zvezde. Iskreno, svejedno mi je za koga će na tom meču navijati Spartakove pristalice. Ako se bitka bude rešavala na tribinama, dobićemo je. Navijači Spartaka mogu da odu na blagajnu i kupe karte, i da potom navijaju za Zvezdu. Naravno teško da će moći da uđu na stadion, stanu bilo gdje i navijaju protiv CSKA. Ako se tako nešto dogodi, oni koji budu uz Zvezdu biće momentalno udaljeni sa stadiona, jer bi u suprotnom lako moglo da dođe do tuče sa pristalicama CSKA, rekao je Gimer za ruske medije.

Prvi čovjek moskovskog giganta dodao je da očekuje veliki broj “delija” na utakmici u Moskvi.

– Prerano je da se priča o prodaji karata, ali sigurno je da će utakmici prisustvovati mnogo navijača Zvezde. Put i ulaznice nisu jeftini, ali navijači Zvezde su i ranije umjeli da se organizuju i dođu da podrže klub. Podsjetimo se Krasnodara, pa što ne bi došli i u Moksvu. Takođe, imaju dobre kontakte sa navijačima Spartaka, pa će lakše kupiti karte i snaći se tamo za smeštaj i sve ostalo što im bude neophodno, dodao je Gimer.

sportskacentrala.com