Home 1.CFL Predsjednik Dečića za CG fudbal o uspjehu, pojačanjima, ciljevima…

Predsjednik Dečića za CG fudbal o uspjehu, pojačanjima, ciljevima…

0
Predsjednik Dečića za CG fudbal o uspjehu, pojačanjima, ciljevima…
Foto: FC Decic (FB)

Fudbaleri Dečića ostvarili su zacrtani cilj i vratili se gdje im je i mjesto – u Prvu fudbalsku ligu Crne Gore.

Kako nam je kazao predsjednik kluba Pal Drešaj, ulazak u društvu najboljih je veliki uspjeh za sve, kako u klubu, tako i van njega.

-Ulazak u prvu CFL ligu je prava nagrada za sve nas. Za igrače, stručni stab, upravu, donatore i navijače kao i za Opštinu Tuzi kao osnivača kluba za uloženi trud, posvećenost i rad tokom čitave godine.

On je čestitao igračima na velikom uspjehu. Ističe da je cilj Dečića da bude stabilan prvoligaš.

Čestitam igračima, stručnom štabu kao i navijačima na ovom uspjehu. Dečić je klub duge tradicije i normalno je da tokom istorije ima uspona i padova. Zadnjih godina bilo je vise takvih situacija. Ulazili u 1.CFL pa ispadali. Ne bih sada o razlozima ali naš cilj je da budemo stabilan i održiv prvoligaški klub –  rekao je Drešaj.

Drešaj ističe da se bez dobre infrastrukture ne može postići ništa.

Bez infrastrukture ne može se to postići. Prvenstveno mislim o profesionalnim kadrovima u administraciji. Takođe, važan je trenerski kadar, tereni za treninge,savremene prostorije i na kraju i finansijska konstrukcija. Kada se ovo uradi onda možemo postavit i veće ciljeve…

FOTO: FC Decic (FB)

On smatra da je Dečić puno napredovao u posljednjih godinu dana, ali da mjesta za još više napretka ima.

Predsjednik Dečića najavljuje sklapanje ekipe koja će se ravnopravno takmičiti sa najboljim klubovima u 1.CFL.

Smatram da za godinu dana smo dosta uradili u svim pravcima. Naravno da treba još puno toga. Sada predstoji najosjetljiviji posao… Napraviti tim koji ce moći da se takmiči sa najboljim CG klubovima. Naravno da kostur ekipe imamo u igračkom kadru koji je izvojevao ulazak u Prvu ligu.

Očekuju se i pojačanja, prema našim saznanjima, biće i „zvučnih“ imena na „tuškoj Bombonjeri“.

O imenima je rano pričati jer smo bili u takmičarskom periodu koji je bio planiran do 28. jula, tako da nijesmo do sada ozbilnije ušli u neke pregovore. Ovaj dio posla je otežan zbog pandemije COVID 19 jer je režim putovanja u okruženju otežan. Ali bez obzira na sve mi ćemo uraditi sve da FK Dečić bude stabilan prvoligaš – zaključio je Drešaj u razgovoru za naš portal.

Advertisements

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here