PREDSJEDNIK VOJVODINE OŠTRO PREMA LALATOVIĆU: Trebalo je da ga otjeramo prije četiri mjeseca

0

Predsjednik Vojvodine Dragoljub Samardžić nije štedeo reči kada je govorio o treneru FK „Vojvodina“ Nenadu Lalatoviću, koji sada već izvjesno napušta Novosađane krajem mjeseca.

– Vojvodina mu nije dala otkaz, jednostavno, sam se odlučio na taj potez. Iskreno, trebalo je da ga otjeramo još prije četiri mjeseca, kada se ozbiljno miješao u posao uprave, ljudi koji vode Vojvodinu. Ostala su još dva kola do kraja, njemu ugovor ističe 31. maja. Upravni odbor je na glasanju (5:1) odlučio da sa Lalatovićem ne produžimo saradnju i na tu priču smo stavili tačku, rekao je Samardžić za „Politiku“.

On je na Lalatovićeve optužbe o neispunjavanju dužnosti struke uzvratio da je upravo on taj koji nije radio svoj posao.

– Prošle nedjelje nije dolazio na treninge. Juče se nije pojavio na konferenciji za novinare. Svuda u ozbiljnom svijetu bio bi drastično kažnjen za takvo ponašanje. Jer ipak je on profesionalno lice u klubu gdje prima novac za svoj rad. Jednostavno, onog časa kada je saznao da razmišljamo da mu ne ponudimo saradnju radio je šta je htio. Hvala mu za sve što je do sada uradio za Vojvodinu, ali klub od ovog ljeta ima nove planove, jasan je Samardžić.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here