“Prelazak trenera iz jednog kluba u drugi, u posljednjem krugu sezone apsolutni presedan”

1

Sportski novinar Nebojša Šofranac komentarisao je na svom FB profilu iznenadnu “rokadu” na klupi Budućnosti.

Naime, uprava je pred meč sezone smijenila Milinkovića da bi postavila Ivana Brnovića – doskrašnjeg trenera Jezera.

Šofranac je između ostalog napisao da je apsolutni presedan da u posljednjem krugu sezone trener iz jednog kluba prelazi u drugi.

-Krajnje neobična situacija, Budućnost smijenila Milinkovića samo par dana uoči meča godine sa Dečićem, logično nakon ovakvog poraza od Mladosti jer već je čudom preživio i poraz od Jezera kući i još neke kikseve. Ali novi trener stiže baš iz Jezera, Ivan Brnović koji je početkom proljeća slavio Pod Goricom, u posljednjem krugu prvenstva ide iz jednog kluba u drugi što je apsolutni presedan. Imali smo 4.aprila 2007 smjenu Brana Milačića nakon novog kiksa Budućnosti protiv Jedinstva i gubljenja trona od Zete, naslijedio ga je Keca Vuković samo par dana pred meč istine sa Zetom. Onda, 2.aprila 2011 smijenjen je Mojsilović nakon šokantnog poraza Mogrena kući od posljednjeg OFK Bara i gubljenja trona od Budućnosti, naslijedio ga je upravo Brano i osvojio titulu. Ali ovdje imamo prelazak iz drugog kluba u finišu sezone, iz Jezera kažu da su imali dogovor da ga puste ako ga zove Budućnost. Veliki rizik za sve, nelogičnost, hrabrost, šta već. Mec istine igra se na DG Areni u utorak u 18h, krije se ime sudije zbog pritisaka, ali izgleda da ce biti Savović. Ulog ogroman, možda bude i bolji meč nego Real-Siti te večeri – napisao je Šofranac.

1 Komentar

  1. Ništa neobično.Bečić ga je doveo a kao što brlja i zavađa u politici evo isto radi i u sportu.Nadam se da će Dečić osvojiti titulu samo zbog ovog nesportskog prljavog poteza.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here