PREUZMI ULAZNICU ZA POKER SPEKTAKL!

14

Voliš poker? Uživaš uz čuveni Texas Hold’em? Meridian ti donosi fantastično iznenađenje: ispuni misiju i preuzmi turnirsku ulaznicu!!!

Pred vama je tronedeljna poker avantura kojoj će se obradovati svi ljubitelji najpopularnije kartaške igre na svijetu! Ako ste ljubitelji Texas Hold’em Pokera, vrijeme je da posjetite Meridian!

Autumn Jack je neodoljiva promocija koja vam donosi pregršt ulaznica za poker turnire! Vaš zadatak je jednostavan: ispunjavanjem misija preuzimate vašu ulaznicu!

Prije svega, potrebno je da se ulogujete na svoj korisnički nalog i zaigrajte najpopularniji poker na planeti!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Ukoliko ne posjedujete aktivan nalog, pravo je vrijeme da se pridružite stotinama zadovoljnih igrača. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan bonus poklon za novajlije!

Odmah nakon registracije osvojićete 200 spinova na zanimljivoj slot igri Book of Egypt provajdera Expanse Studios. Nije potrebno ni da deponujete novac na vaš nalog – spinovi vas čekaju odmah nakon registracije!

Evo na koji način možete preuzeti svoju turnirsku ulaznicu…

Turnir je podjeljen na tri faze. Prva nedelja donosi turnirske ulaznice u rasponu od 1€ do 50€, u drugoj nedelji možete preuzeti ulaznicu u rasponu od 1€ do 100€, dok vas u trećoj nedelji očekuju najveći pokloni u rasponu od 1€ do 200€.

Misije možete pronaći veoma lako, u samoj igri kada otvorite odeljak MISSIONS.

Vrijeme je da ispunite vaše misije! Zaigrajte Texas Hold’em Poker, samo u Meridianu!

14 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here