Problemi sa povredama: Zvezda znatno oslabljena pred meč sa Inđijom

0

Fudbalski klub Crvena zvezda kuburi sa povredama. Trener crveno-belih Dejan Stanković najavio je utakmicu svog tima sa Inđijom u okviru zaostale utakmice Kupa Srbije.

Naša očekivanja su da idemo dalje. To je jedan od ciljeva koji smo zacrtali pre početka sezone. S obzirom na to da igramo odmah nakon reprezentativnih obaveza neću moći da igram na Borjana, koji je jutros u četiri po našem vremenu, igrao utakmicu. Srećom, pobedio je i na dobrom je putu da ode na Svetsko prvenstvo. Neće biti ni Kange zbog smrtnog slučaja koji je imao u porodici. Degenek se vraća, Dragović takođe, a videćemo, imamo tu i mlade momke koji se vraćaju iz mlađih reprezentacija. Njih još nismo imali na treningu. Ali, danas ćemo videti u kakvom su stanju, rekao je Stanković.

Pred ekipom Crvene zvezde je naporan ritam, naime očekuju ih tri utakmice u sedam dana.

Imamo četvrtak-nedelja-četvrtak. Tri fronta, tamo gde i Crvena zvezda zaslužuje da bude. Sa pozitivnim rezultatima od sutra, do 15 decembra možemo da budemo na jednom lepom putu. Moramo da igramo kako znamo, izjavio je Stanković.

Stanković smatra da ih protiv Inđije očekuje teška utakmica.

Prvi su u Drugoj ligi Srbije, neko ko ima dosta pobeda… Doživeli su težak poraz na Banjici, ali krenuli su dobro sezonu. Ekipa za respekt. Svesni smo da može biti poteškoća, kao i kod terena, znamo njegove dimenzije i slično, kazao je on.

Utakmica između Zvezde i Inđije igra se u četvrtak od 13 sati.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here