Produžene saradnje sa selektorima

1
foto: fscg

Treća sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Crne Gore za mandatni period 2021-2025 godina održana je danas u Kući fudbala u Podgorici.

Odlukom Izvršnog odbora Miodragu Raduloviću produžen je mandat na mjestu selektora „A“ reprezentacije Crne Gore za naredni jednogodišnji period. Saradnja na godinu dana produžena je i sa Slobodanom Draškovićem, selektorom omladinske (U19) reprezentacije, Goranom Perišićem koji će voditi kadetsku selekciju (U17), Radovanom Kavajom koji će predvoditi pionirsku reprezentaciju (U15), Mirkom Marićem selektorom ženskih selekcija i Svetom Ljesarem koji vodi futsal selekcije.

Izvršni odbor prihvatio je predlog Kancelarije za razvoj omladinskog fudbala o početku rada Škole fudbala FSCG, projekta koji će biti uvod u formiranje akademije Fudbalskog saveza Crne Gore. Ujedno, tokom trajanja projekta Škole fudbala, osim na unaprijeđenju fizičkih i tehničko-taktičkih karakteristika polaznika, radiće se na stvaranju svih neophodnih pretpostavki za formiranje i funkcionisanje Akademije Fudbalskog saveza.

Prihvaćeni su izvještaji Komisije za takmičenje, Sudijske komisije, Disciplinske komisije i Komisije za bezbjednost i sigurnost o jesenjem dijelu sezone 2021/22. Prihvaćen je predlog kalendara takmičenja za proljećnji dio sezone 2021/22 kojim je nastavak takmičenja u Telekom 1. CFL predviđen za 17. februar, dok će drugoligaši mečeve 20. kola odigrati 6. marta. Finalna utakmica Kupa Crne Gore odigraće se u nedjelju, 29. maja 2022. godine. Kompletan kalendar takmičenja možete pogledati OVDJE.

1 Komentar

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here