PROGNOZA VELIKE IGRE – Ispuni misiju i osvoji turnirsku ulaznicu za Texas Hold’Em Poker!

0

Pred tobom je jedinstvena zabava u Meridianu! Ispuni misiju, pokaži se kao dobar prognozer i čeka te turnirska ulaznica za Texas Hold’Em Poker!

Pridružite se fantastičnoj zabavi u kojoj vam se pruža ekskluzivna prilika da prognozirate ishod čuvenog Super Bowl-a.

U noći između nedelje i ponedeljka očekuje vas SPEKTAKL, a Meridian je pripremio sjajno iznenađenje koje će oduševiti ljubitelje pokera i američkog fudbala.

Zaigrajte Texas Hold’Em Poker u periodu od 6. do 12. februara i prognozirajte ishod finala NFL-a! Pred vama se nalaze tri mogućnosti: pobjeda domaćina, neriješen ishod i pobjeda gostiju (računa se regularan dio meča, bez eventualnih produžetaka).

Svaki igrač može odabrati jedan tip. Ako se pokažete kao dobar prognozer besplatna turnirska ulaznica je vaša!

Ali, ovo nije jedini način na koji možete do turnirske ulaznice. U odeljku Missions, u okviru Texas Hold’Em Pokera, očekuju vas misije čijim ispunjavanjem takođe preuzimate besplatnu ulaznicu. 

Uživajte u fantastičnoj zabavi kombinujući poker i američki fudbal, samo u Meridianu!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svijet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na slot igri Book of Egypt koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Neodoljiva avantura počinje i prije nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here