Prognoza za humanost

0

Sara Bero, poznata influenserka i predsjednica NVO udruženja “Ljubav za Ljubav”, ostvarila je sjajan dobitak u sportskoj kladionici Meridianbet. Riječ je o Humanitarnom tiketu, pa će dobitak ići u posebne svrhe!

Sa humanim ciljem i u saradnji sa kompanijom Meridianbet, u jednoj od njihovih kladionica, Sara Bero je sastavila tiket I ostvarila dobitak u vrijednosti od 485€.

Ostvarena zarada će u cjelosti biti uručena NVO “Savremeni razvojni centar” u Podgorici.

Sara Bero i Meridianbet su uspjeli. Još jednom je njihova saradnja, sa višim ciljem, donijela odlične rezultate. 

Izraze zahvalnosti ispred NVO Savremeni razvojni centar prenijela je Ivana Krkotić, zamjenica predsjednice ove nevladine organizacije.

“Vaša donacija je došla svakako u momentu kada je bila najpotrebnija i ne moramo posebno isticati koliko je značajna u našoj organizaciji,sada najvažnijeg projekta ne samo za naš centar nego i za cijelu državu koja samom konferencijom dobija mnoge benefite. Humanista je danas jako malo,tako da  svaka pružena ruka za nas predstavlja podvig u današnjici kakvu znamo. U nadi da će te I dalje biti podrška ovoj najranjivijoj kategoriji stanovništva,kako kroz partnerstva sa nama tako i kroz do sada mnogobrojne saradnje u kojima svjedočimo da ste učestvovali,ovim putem Vam se još jednom zahvaljujemo.”

Sa druge strane, ono što vas sigurno zanima jeste šta je to poznata crnogorska influenserka odigrala u najboljoj sportskoj kladionici na Balkanu. 

Specija – Lacio  3+

Tuluz – Lion  GG             

Haken – Kalmar   Ipp 1-3 

Štutgart – Dortmund   X2&3+

Rapid Beč – Austrija Beč   GG

Notingem Forest – Mančester Junajted – 2

Kadiz – Real Madrid – 2

UPLATA 10€

ISPLATA 485€

Ovako je izgledao Humanitarni tiket u Meridianbet kladionici. Pravi izbor igara i najveće kvote, dale su ovoj akciji pozitivan krajnji ishod.

Uopšte nije teško. Meridianbet za sve svoje korisnike stvara savršene uslove. Najbolje iskustvo klađenja prisutno je kako u kladionicama, tako i na meridianbet.me sajtu. 

Upravo ćete na njihovom sajtu naći opciju “Doniraj”, pa i sami imate mogućnost da u odabrane svrhe donirate sredstva!

Pratite nas i sledećeg petka, uz malo sreće i njeveće kvote mogu biti pogođene upravo u Meridianbet kladionici. Ostanite sa nama i saznajte koga je moguće obradovati sledeće nedelje, navijajmo za Saru i njene tipove.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here