Prognoze za 1. CFL uz Meridianbet kvote!

0

Na današnjem programu u okviru 15. kola Prve crnogorske lige imamo pet  utakmica. Meridianbet kao  i uvijek prognozira za vas.

Grbalj-Budućnost

Lider na tabeli gostuje poslednjeplasiranoj ekipi Grblja.

Domaćin tvrd orah na svom terenu sa skorom u poslednjih pet utakmica 1-3-1 i smatramo sa će Budućnost teško doći do golova. Igra 0-2 po kvoti 2.08 je prognoza Meridianbeta za ovaj meč.

Iskra-Mladost Lješkopolje

Treća i peta ekipa na tabeli. U solidnoj formi i sa dosta postignutih golova u poslednjih nekoliko mečeva. Nema razloga da tako ne bude i u ovom meču. Meridianbet prognozira igru GG&3+ po kvoti 2.65 za ovaj meč.

Rudar-Zeta

Zeta izgubila dva zadnja gostovanja. Ekipi Rudara potrebna pobjeda da izađu iz zone ispadanja. Imaju šansi protiv neubjedljive Zete. Meridianbet prognozira pobjedu Rudara i daje kvotu 3.80.

Sutjeska-Kom

Sutjeska u pobjedničkom nizu, protiv Koma nebi trebalo da ima problema. Puni samopouzdanja kao ekipa sa najviše postignutih golova ove sezone napuniće mrezu Koma. Meridianbet prognozira igru  domaćin 3+ po kvoti 1,93

Titograd-Petrovac

Titograd protiv najneefikasnije ekipe lige sa 10 postignutih golova na 14 mečeva. Ipak znao je da primi koji gol na poslednjih nekoliko mečeva pa Meridianbet prognozira igru 2-3 gola po kvoti 1.81 za ovaj meč.