Proljećna ponuda čeka samo na tebe!

9

Ponuda koju ne smiješ propuštiti – Osvoji iphone sa lakoćom!

Sastavi svoj pobjednički tiket i postani šampion kvote – jer veće kvote donose veće dobitke!

Sastavite svoj pobjednički tiket, jer veće kvote ne samo da donose veće dobitke, već vas mogu odvesti do sjajnih dobitaka! Od 1. do 30. aprila, svaki dobitni tiket može vas dovesti korak bliže fantastičnim poklonima, a glavna nagrada je iPhone 14 PRO max!

Ovog proljeća pokaži svoje sportsko znanje i osvoji fantastične dobitke s Meridianbetom! Sa minimalnom uplatom od samo 1€ po tiketu i minimalnom kvotom od 1.35 po događaju, čak i najmanji ulog može se pretvoriti u veliki dobitak!

Ali to nije sve! Čak i ako ne osvojite prvo mjesto, još uvijek imate priliku za fantastične poklone! Sa poklonima kao što su 200€ za drugo mjesto, 100€ za treće do šestog mjesta, i mnoge druge, svaki dobitni tiket može biti vaša ulaznica ka dobicima! Čak 100 igrača će biti nagrađeno!

Ne čekaj više, pridruži se igri, igraj pametno i osvoji iPhone uz Meridianbet!

Na Meridianbet platformi, ne samo da se kladiš, već i osvajaš! Sada je pravo vrijeme da postanete šampion kvote i osvojite fantastične poklone!

Ukoliko nemaš meridianbetme nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ + 10 Win&Go rundi +50 kiša free bet-a na igici Super Heli + 100% bonusa na prvu uplatu , BEZ IKAKVIH USLOVA!

9 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here