Prometno “pod Goricom”: Prvotimci nijesu nastavili saradnju!

0

Ljeto pred nama obećava da će biti veoma zanimljivo kada je u pitanju transfer pijaca u timu Budućnosti. Tim sa stadiona pod Goricom već je zabilježio nekoliko značajnih promjena u sastavu, a navijači s nestrpljenjem prate svaki korak uprave kluba.

Do sada su čak tri igrača napustila redove Budućnosti. Prvi među njima bio je Tonći Mujan, koji je prešao u redove mostarskog Veleža. Mujan je bio važan igrač za podgorički klub, ali je odlučio da karijeru nastavi u Bosni i Hercegovini.

Juče je iz kluba stigla vijest da saradnja nije nastavljena sa klasnim napadačem Balšom Sekulićem. Sekulić je bio jedan od ključnih igrača u napadu Budućnosti, a njegov odlazak ostavlja prazninu koju će biti teško popuniti. Pored njega, klub je napustio i brazilski internacionalac Stefano Almeida, čije prisustvo na terenu je takođe bilo značajno za tim.

Za sada, Budućnost nije angažovala nijedno novo pojačanje, što dodatno povećava neizvjesnost među navijačima kluba. Predsjednik i uprava kluba nalaze se pod pritiskom da što prije pronađu adekvatne zamjene za ove igrače i da ojačaju tim za predstojeće izazove u domaćem prvenstvu i evropskim takmičenjima.

Transfer pijaca je uvijek period prepun iznenađenja, a u Budućnosti svakako možemo očekivati još mnogo promjena. Klub će morati brzo da reaguje i pronađe kvalitetna rješenja kako bi ostao konkurentan i zadržao visoke ambicije za narednu sezonu.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here