Promjene u Budućnosti: Tri igrača napustila klub

0

Podgorički fudbalski klub Budućnost objavio je da golman Đorđije Pavličić više nije član “plavih”. Pavličić, koji je bio kažnjen na tri mjeseca nakon incidenta u kojem je poslije derbija sa Sutjeskom udario saigrača Igora Ivanovića, napustio je klub zajedno sa još dvojicom igrača – bekom Urošem Ignjatovićem i vezistom Petrom Sekulovićem.

“Momci, hvala i srećno”, poručila je Budućnost putem zvaničnih kanala.

Ovaj potez dolazi nakon što je Budućnost prije nekoliko dana angažovala novog golmana, reprezentativca Milana Mijatovića, koji će zauzeti mjesto Pavličića na golu. Mijatović je iskusni čuvar mreže i očekuje se da će donijeti stabilnost i sigurnost ekipi u predstojećem periodu.

Izlazak Pavličića, Ignjatovića i Sekulovića predstavlja značajnu promjenu u sastavu Budućnosti, ali klub je optimističan u vezi sa predstojećim izazovima i vjeruje da će novi i postojeći igrači uspješno popuniti praznine.

U međuvremenu, Budućnost je uspješno započela pripremni period pobjedom protiv Vlaznije iz Skadra sa 3:1, gdje su se mladi igrači istakli i pokazali svoj potencijal, što dodatno uliva nadu u svijetlu budućnost kluba.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here