Pronađi Meridianpay i aktiviraj 20% bonusa

4

Sportska kladionica Meridian je pripremila pravu poslasticu za sve ljubitelje sportskog klađenja – Pronađi Meridianpay, uplati depozit i aktiviraj 20% bonusa za cjelokupno sportsko klađenje.

Ako još uvijek nemate nalog – nije problem! Svega par minuta strpljenja vam treba za registraciju i na Vaš nalog u par sekundi dobijate bonus – 10 eur bonusa za sportsko klađenje i 200 besplatnih spinova.

Pronađi i aktiviraj Meridianpay ponudu na Tobacco S Press trafikama; Sportska kladionica Meridian svake subote i nedelje poklanja 20% bonusa na prvu uplatu veću od 5eur.

Uplati, otključaj bonus i uživaj u trošenju na sportskom klađenju – ligama koje voliš, brojevima ili trkama konja i pasa.

Ako ste napravili malu pauzu, ovo je idealna prilika da se vratite i preuzmete bonus na uplatu i to – 20% bonusa na prvu uplatu veću od 5eur svakog vikenda.

Primamljiva opcija za one koji obožavaju bonuse – a ko ih ne voli?

Pronađi lokaciju Tobacco S Press u Vašem kvartu.

U susret ljetu – zapratite @meridianpay_cg i učestvujte u novom giveaway-u koji će vas sigurno oduševiti.

Sa druge strane, ukoliko biste da naučite nešto više o najboljem online sajtu na Balkanu, iskoristite priliku da se registrujete i uz bonus dobrodošlice uplovite u svijet igara na sreću.

Meridian je za sve ljubitelje kazina spremio nevjerovatno iznenadjenje.

Nova dimenzija pokera Texas Holdem Poker mreža! Uđi u Mrežu i doživi poker kao nikada do sad!

Preuzmi Texas Hold’em Poker aplikaciju za ultimativno iskustvo i nevjerovatan doživljaj! Doživi najbolji osjećaj igranja pokera uz najveći izbor stolova, najveći broj igrača – šest ili devet –  i još više mogućnosti i opcija za uloge.

Igraj 365 dana u godini, od 0-24h, jer za najvjernije pokeraše Texas Hold’em Mreža ima specijalne promocije i pogodnosti!

Budi aktivan, jer Meridian aktivnost isplaćuje!

4 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here