PROSINEČKI: Nijesmo odigrali kako smo se dogovorili

0

Naš tim je izgubio sinoć u Briselu od Belgije sa 2:0, u prijateljskom duelu. U prvom dijelu utakmice Crna Gora je pružila veoma loše izdanje, da bi u drugom dijelu meča izabranici Roberta Prosinečkog pružili mnogo bolju partiju!

Znali smo da igramo protiv reprezentacije iz vrha evropskog i svjetskog fudbala. Poklonili smo im prvo poluvrijeme. Tu smo dobro prošli.U drugom dijelu smo bili odlični. Imali smo šanse, mogli da izjednačimo. Mogu da budem zadovoljan sa tim periodom. Sa igračima koji su nam nedostajali, mislim da možemo da igramo protiv svih. Šteta zbog penala na kraju iz greške, ali to je fudbal. Vidjeli smo i dobre i loše stvari”, rekao je Prosinečki za RTCG.

Nije očekivao slab ulazak u utakmicu u Briselu.

Bili smo impresionirani. De Brujne je odigrao 100. utakmicu. Nismo odigrali kako smo se dogovorili. U nastavku smo stali visoko, ušli u rizik. Bile su šanse Osmajića, Krstovića. Mislim da smo bili pravi do pred posljednjih 10 minuta”, ocijenio je selektor.

Za četiri dana pod Goricom će naš tim ugostiti Gruziju, selekciju koja će takođe igrati na Evropskom prvenstvu.

Nama je isto važna utakmica. Gruzija je dobra reprezentacija. Biće to dobra provjera, biće i promjena da neki igrači dobiju minutažu. Za nas je najvažnija Liga nacija od septembra”, zaključio je Prosinečki.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here