Prva srpska firma listirana na NASDAQ – Direktor Meridianbeta govori na Senzal Danu investitora

0

Kako izgleda biti prva srpska firma koja je uspjela da se listira na američku berzu NASDAQ?

Zoran Milošević, CEO kompanije Meridianbet, prve srpske kompanija koja je izašla na američku berzu NASDAQ, biće govornik na Senzal Danu investitora, jedne od najznačanijih investitorskih konferencija na nivou Zapadnog Balkana, koja će biti održana u srijedu 26. juna u Opera & Theater Madlenianum u Zemunu.

Senzal okuplja najznačajnije investitore, finansijske stručnjake i korporativne lidere koji će razgovarati o trendovima, situaciji i prilikama za lični rast u svijetu tržišta kapitala i investicija. 

Kao CEO prve srpske firme koja je dio najregulisanijeg tržišta na svijetu, Milošević će sa domaćom javnošću podijeliti dragocjene uvide o tome kako je nastala i sprovedena ideja nesvojstvena domaćoj biznis zajednici, izazovima i prednostima ulaska na američko tržište, kao i budućim planovima kompanije koja je odnedavno na najregulisanijem tržištu svijeta.

Kompanija Meridianbet dio je Golden Matrix grupacije (GMGI).

O Kompaniji Meridianbet

Meridianbet je regionalno vodeća i najstarija kompanija u oblasti igara na sreću, sa prisustvom na preko 20 tržišta Evrope, Afrike i Južne Amerike. Pripada malobrojnoj grupi globalnih gaming kompanija koje su vlasnici sopstvene softverske infrastrukture, što omogućuje da posluje i kao priređivač i kao distributer softvera za igre na sreću, kroz sistem franšiza. 

Osnivač je i član Evropske organizacije za pravo igara na sreću u Briselu (EOGL) i primljena u članstvo UN Global Compact, krovne svjetske organizacije za društveno odgovorno poslovanje Ujedinjenih nacija. 

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here