Prvoligaš od juče na Zlatiboru

0

Fudbaleri Mornara od juče su na Zlatiboru gdje će odraditi drugu fazu priprema za novu sezonu u Telekom Prvoj crnogorskoj ligi.

Barski prvoligaš pod vođstvom šefa struke Andrije Delibašića u sada već tradicionalnoj bazi ostaje do 10. jula, gdje će pored dva treninga dnevno, odigrati i veliki broj mečeva.

Strateg Barana na put vodi 27 fudbalera; Popovića, Vukčevića, Baošića, Marsenića, Kajevića, Smiljanića, Vukotića, Markovića, Seratlića, Cvijovića, Kaluđerovića, Lambulića, Kacića, Škrijelja, Raičevića, Počeka, Guzinu, Grbića, Nikolića, Karamanagu, Vujačića i Đorđevića, te omladince Begzića, S. Stojanovića, Fuštića, Nišavića i Ljuticu.

Za sada je poznato da će Barani na Zlatiboru igrati sa beogradskim Voždovcem – članom Super lige Srbije, ekipama iz BiH, Pobjedom iz Triješnice kod Bijeljine, koja je član Prve Opštinske lige Bijeljina, grupa istok, sarajevskim Željezničarom – članom Premijer lige BiH, te ekipom iz Jermenije koja je bila četvrta u domaćem šampionatu.

Barani su sa pripremama za narednu sezonu počeli 13. juna. U međuvremenu su odigrali dvije trening utakmice, sa trećeligašem Adriom na „Topolici“ 2:2, dok su u Tivtu savladali novog prvoligaša, ekipu Arsenala 1:0.

Nova sezona u Telekom Prvoj crnogorskoj ligi počinje 27. jula, a Mornar na premijeri dočekuje Dečić iz Tuzi.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here